donderdag 28 november 2013

natuurlijke cosmetica maken voor iedereen!

Heel vaak wordt er hier niet gepost. Het voornemen is er nochtans, maar helaas, de tijd die ontbreekt.

De reden van het chronisch tijdgebrek is eerst en vooral een héél gezellig, druk gezin! Waar veel tijd en energie in kruipt, maar ook de nieuwe zaak die ik in april startte.

Ik maakte van mijn passie mijn job en opende mijn virtuele winkeltje met grondstoffen voor cosmetica, zo kon iedereen makkelijk aan de materialen komen, zonder er zelfs voor uit het huis te gaan.

Maar dan kom je tot de ontdekking, dat heel veel mensen helemaal niet weten wat cosmetica zelf maken allemaal inhoudt, laat staat hoe je eraan begint. Vaak hoor ik tijdens de workshop dezelfde zaken terug komen. Ten eerste: 'Ik wist helemaal niet dat het zo simpel is' en ten tweede: 'Maar waar vind ik dan al dat materiaal... .'

Vanuit al deze bedenkingen, besloten we om dit weekend op de Kerst en creatiefbeurs in Antwerpen te gaan staan. Zo bereiken we een heel breed en creatief publiek en krijgt iedereen de kans om zelf aan de slag te gaan, tijdens onze mini-workshops.
Wil je ook graag eens een parfum, lippenbalsem, douchegel ... leren maken, kom dan zeker een kijkje nemen op onze stand!

Tot dan!

Vanessa


2 opmerkingen:

  1. Ik nomineerde voor de Liebster Blog Award. Voor meer info zie mijn blogje.

    BeantwoordenVerwijderen